INFORMACIJE

Dobri časi pridejo in gredo, ampak spomini trajajo večno.

"Skriti v kotičkih naših misli se utrnejo kot padajoča zvezda in nam narišejo nasmeh na obraz.  S tokom misli se prebudijo vsa čutila in ko zapremo oči srce hitreje bije, slike se obarvajo v živih barvah in skoraj bi lahko prisegli, da nam tisti topli veter boža lica. Spomini so čudežni. Ko bi le zmogli vse ujeti, zapisati in ohraniti za vedno" (Barbara Baraga). 

 

Najlepše in najdragocenejše kar lahko podarite sočloveku je spomin na vas, spomin, ki prikliče navihan nasmeh na obraz in iskrico v oči. Naj fotografija postane spomin, ki nekomu polepša dan. 

Kdaj rezervirati termin za fotografiranje?

 

Rezervacija termina za fotografiranje je odvisna od tega, kateri tip fotografiranja si želite oziroma se nanj prijavljate:

 

* NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE - najboljši čas za nosečniško fotografiranje je med 28. in 34. tednom, ko je trebušček lep in okrogel. To obdobje se razlikuje od nosečnice do nosečnice. Nekatere pridobijo malo teže ali pa trebušček še ne izstopa zelo, zato lahko počakajo do 36. ali 38. tedna nosečnosti. Druge ženske, ki jim trebušček hitreje vzhaja, lahko pridejo na fotografiranje v 28. tednu. Pomembno je, da se kot nosečnica počutiš dobro, udobno v sebi in da trebušček izstopa. Svoj termin je dobro rezervirati vsaj 2 - 3 tedna pred željenim fotografiranjem.

* FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKOV - najbolj optimalen čas za fotografiranje novorojenčka je do 12. dneva po rojstvu. Predlagam, da že pred rojstvom vašega prihajajočega člana sporočita predviden datum poroda in oddata rezervacijo. Za končni termin pa se dogovorimo, ko mali človeček pozdravi svet.

* FOTOGRAFIRANJE OTROK, DRUŽIN ali PAROV - rezervacija termina ni časovno opredeljena in določena. Od vseh udeleženih je odvisno kdaj bi se želeli fotografirati in kaj vam je pomembno (letni čas, starost otrok, pomembni dnevi v letu itn.). 

Kako rezervirati termin?

Za povpraševanje termina izpolnite spletni obrazec, me kontakterajte preko e-pošte ali pokličite na telefonsko številko 031 800 008. Ko določimo datum fotografiranja, polovico izbrane fotografske storitve poravnate preko spletne banke ali UPN položnice in tako imate svoj termin rezerviran oziroma zagotovljen. Drugo polovico izbrane fotografske storitve pa poravnate pred prevzemom fotografij.

Kje poteka fotografiranje?

Fotografiranje poteka v naravi ali studiu v Ljubljani, odvisno od vaših preferenc in želja. Sama sem sicer velika ljubiteljica narave, zato večinoma predlagam fotografiranje zunaj štirih sten, saj sem mnenja, da so fotografije tako bogatejše. Vsak od letnih časov ima svoje edinstvene barve, ki fotografiji dodajo še posebno energijo in čar. Seveda pa je fotografiranje v naravi tudi vremensko pogojeno, saj prav vsake razmere niso primerne za zadrževanje zunaj. Studijske fotografije pa so svojevrstne, saj jih lahko zelo artistično obarvamo, pri pogumnejših lahko stranka (npr. nosečka ali par) pokaže tudi kakšen košček kože več.

 

Pri fotografiranju novorojenčkov je zgodba nekoliko drugačna, saj fotografiranje poteka v studiu v Ljubljani, ne glede na letni čas. Imam tudi veliko izbiro rekvizitov, da je fotografiranje obogateno, toplo, mehko in prijetno. 

Na vnaprej določen termin in na dogovorjenemu mestu se torej srečamo z namenom, da ujamem nekaj nepozabnih utrinkov vaše družinske ljubezni in sreče. 

Potni stroški za fotografiranje v naravi ali pri vas doma so vključeni v ceno v okolici Ljubljane, sicer pa se vsak nadaljni km zaračuna po tarifi 0,35 eur. 

Fotografije...

Po končanem fotografiranju izmed vseh fotografij izberem 20 najboljših glede na padajočo svetlobo, obraz, pozo telesa, ostrino in vsesplošnega videza. Nato vsako od njih kreativno obdelam v Photoshopu, tako da vsi na fotografiji žarite v največjem sijaju. V roku 10. delovnih dni vam fotografije posredujem preko spleta v največji resoluciji.