NEKAJ MALEGA O MENI

Dobrodošli na moji spletni strani!

Naj se vam na kratko predstavim. Sem zelo živahna deklina, do ušes zaljubljena v svojega partnerja Žigo in v življenje. Moja najstniška in študentska leta me v poslovno pot niso vodila v fotografijo, vendar sem se kljub temu že zgodaj spogledovala s tovrstno obliko umetnosti. Artistične in kulturne vsebine so me od nekdaj privlačile in samo vprašanje časa je bilo, kdaj in katera oblika umetnosti bo pricurljala skozi mojo kožo. 

Fotografiranje parov
Fotografija

S svojim delom želim pomagati staršem, da za svoje otroke za vedno živijo na čudovitih fotografijah.

Ker imam poleg umetnosti zelo rada tudi ljudi, so se moji poslovni začetki sukali v tej smeri. Doštudirala sem socialno pedagogiko in nato ob delu nadaljevala s specializacijo psihoterapije. V vseh teh letih študija in dela, sem razvila poseben čut za ljudi, še posebej otroke, zato se odlično znajdem v njihovi družbi. To pa je zelo dobro orodje pri fotografskih storitvah, saj pristen kontakt omogoča tudi pristne in sproščene fotografije.

Rada imam barve.

Moji fotografski začetki pa tudi niso sveži. V času študijskih let sem veliko potovala, se spoznavala z različnimi kulturami, obzorji in prostranstvi. Kar dobrih 10 let je že od tega, ko sem si s fotografijo pomagala pri zaslužku in ga potem spet zapravljala za nova potovanja in za piljenje svojih fotografskih spretnosti. Najprej me je premamila popotniška fotografija. Svoje fotografije sem obogatila z besedilom in nato številne reportaže objavljala v različnih revijah in časopisih. Čez čas, sem začela svoja znanja širiti tudi v studijsko in portretno fotografijo, nad čimer se navdušujem še danes in svoje stranke prav tako. 

Družinska fotografija

S pomočjo fotografije sem se naučila spoštovati vsak trenutek življenja in najmanjše stvari v njem.