NEKAJ MALEGA O MENI

Dobrodošli na moji spletni strani!

Naj se vam na kratko predstavim. Sem zelo živahna deklina, do ušes zaljubljena v svojega partnerja Žigo in v življenje. Moja najstniška in študentska leta me v poslovno pot niso vodila v fotografijo, vendar sem se kljub temu že zgodaj spogledovala s tovrstno obliko umetnosti. Artistične in kulturne vsebine so me od nekdaj privlačile in samo vprašanje časa je bilo, kdaj in katera oblika umetnosti bo pricurljala skozi mojo kožo. 

S svojim delom želim pomagati staršem, da za svoje otroke za vedno živijo na čudovitih fotografijah.

Ker imam poleg umetnosti zelo rada tudi ljudi, so se moji poslovni začetki sukali v tej smeri. Doštudirala sem socialno pedagogiko in nato ob delu nadaljevala s specializacijo psihoterapije. V vseh teh letih študija in dela, sem razvila poseben čut za ljudi, še posebej otroke, zato se odlično znajdem v njihovi družbi. To pa je zelo dobro orodje pri fotografskih storitvah, saj pristen kontakt omogoča tudi pristne in sproščene fotografije.

Rada imam barve.

Moji fotografski začetki pa tudi niso sveži. V času študijskih let sem veliko potovala, se spoznavala z različnimi kulturami, obzorji in prostranstvi. Kar dobrih 10 let je že od tega, ko sem si s fotografijo pomagala pri zaslužku in ga potem spet zapravljala za nova potovanja in za piljenje svojih fotografskih spretnosti. Najprej me je premamila popotniška fotografija. Svoje fotografije sem obogatila z besedilom in nato številne reportaže objavljala v različnih revijah in časopisih. Čez čas, sem začela svoja znanja širiti tudi v studijsko in portretno fotografijo, nad čimer se navdušujem še danes in svoje stranke prav tako. 

S pomočjo fotografije sem se naučila spoštovati vsak trenutek življenja in najmanjše stvari v njem. 

#FOTTOUTRINKI NA INSTAGRAMU

Katja Fortun s. p. (fotto utrinki) Slovenija

VŠEČKAJ NA FACEBOOKU