top of page

Boudoir
fotografiranje

Boudoir fotografiranje

Draga ženska, dobrodošla!

Že to, da si se ustavila na tej spletni strani, je velik pokazatelj, da želiš pocrkljati svojo ženskost, stopiti iz cone udobja in nahraniti svoj vrelec magnetičnosti. In boudoir fotografiranje je prava izbira za "boost" ženske v tebi.

 

Moj stil boudoir fotografije je eleganten, ženstven in čuten. Z igranjem svetlobe ustvarim čudovite in edinstvene senzualne fotografije, prilagojene vsaki ženski posebej. Vem, da je samozavest glede telesa za žensko lahko izziv, zato še toliko bolj spoštujem vsako rezervacijo, saj je nemalokrat za ta korak potreben velik pogum.

"Lepota se začne v trenutku, ko se odločiš biti ti." 

Coco Chanel

Moja želja je, da se po fotografiranju počutiš ne samo fantastično, ampak da odideš z občutkom samoobčudovanja in z dvigom ljubezni do sebe.

 

Boudoir fotografiranje je čutno portretno fotografiranje, ki izpostavlja tebe in tvojo naravno lepoto.

Fotografiranje je tako individualno kot ti in ​​se odvija naravno, neprisiljeno. Ženske smo si med seboj zelo različne in to tudi upoštevam. Zame je pomembno, da imaš za seboj čudovito izkušnjo in da rezultat ni le niz fotografij, ki odražajo tvojo lepoto, ampak da si na končni izdelek ponosna.

Ženske se odločijo za boudoir fotografiranje iz različnih razlogov pa vendar si želim, da je to najprej darilo sami sebi.

 

Čeprav je tudi krasno darilo zanj. Je zelo edinstveno in intimno. Krasna ideja tudi za poročno darilo svojemu izbrancu.

Boudoir fotografiranje
bottom of page