top of page

"Ker se življenje

začne znotraj nas." 

Nosečniško
fotografiranje

Nosečniško fotografiranje

Draga nosečka, najprej iskrene čestitke za prihajajoči zakladek!

To je zelo pomemben trenutek, ki je časovno zelo omejen in v življenju ženske doživet le enkrat ali morda nekajkrat, zato si resnično zaluži posebno pozornost.

Najboljši čas za fotografiranje nosečnosti je nekje med 27. in 34. tednom nosečnosti. Po mojem mnenju bolje prej kot kasneje, saj je pomembno, da se v svoji koži nosečka dobro počuti in je dokaj gibljiva. 

Vsekakor želimo s fotografijo poudariti žensko lepoto, čar nosečnosti in dragoceno izkušnjo, ki jo nosečnica nosi devet mesecev. Zato imam na voljo kar nekaj oblačil, ki se jih lahko po želji uporabi. O vseh teh podrobnosti, se bomo pogovorili ob rezervaciji termina.

Nosečniško fotografiranje v studiu

Fotografije posnete v studiu so lepe in imajo svoj čar. Prednost je tudi v tem, da je v studiu vedno "isti letni čas," zato ni potrebno skrbeti glede količine oblačil. Tako smo lahko pri fotografiranju zelo kreativni. 

Ker želim izpostaviti senzitivnost ženske, njeno lepoto, rada fotografiram žensko goloto, vendar pri tem ves čas pazim na intimo, diskretnost in eleganco. Seveda, v kolikor je to nosečnici preveč razgaljenosti, naredimo fotografije v spodnjem perilu ali v bolj zakritih oblačilih. Prilagajam se počutju posameznice in skrbim za njene interese.

Fotografiranja se udeleži tudi partner, otroci in živalski družinski člani, če so pri hiši, da ujamemo res lepe družinske trenutke, ki bodo krasili stene doma.

 Studio se nahaja v Ljubljani v Šiški. 

Nosečniško fotografiranje

Nosečniško fotografiranje
v naravi

Fotografije v naravi so naravnost čudovite, saj je narava sama po sebi že prekrasna in raznolika kulisa. Vsak letni čas je bogat s svojimi specifičnimi lastnostmi.

Fotografiranje v naravi je priporočljivo tudi, če že imate otroka ali več njih, saj narava ponuja veliko možnosti za raziskovanje in zato boljše možnosti za dobro voljo in sodelovanje. 

Na fotografiranju so poleg družinskih članov dobrodošli tudi domači hišni ljubljenčki. 

 

Lokacija za fotografiranje v naravi je odvisna od skupnega dogovora. V primeru, da je izven Ljubljane se zaračuna kilometrina (0,35 eur/km).

 

Nosečniško fotografiranje
- razkritje spola

Zelo posebno in zanimivo pa je fotografiranje, kjer skupaj razkrijemo spol toplo pričakovanega dojenčka.

To je res čustven in pristen trenutek, sigurno vreden večnega spomina.

Navadno me družinica v studiu obišče na dan morfologije ali dan kasneje.

Paket "razkritje spola" vsebuje 10 fotografij za 140 eur.

Nosečniško fotografiranje
bottom of page