top of page

Cake smash /
paint smash

fotografiranje

Cake smash fotografiranje

"Otroci niso stvari, ki jih je treba oblikovati, ampak so ljudje, ki jih je treba razkriti.

Jess Lair

Cake smash

Vse najboljše!

Leto se res hitro obrne in še predno se dobro zavemo, mali nadobudneži že tekajo okoli in osvajajo svet.

To je zelo pomemben mejnik, saj dojenčka prva svečka poveča v malčka. Zato je prva svečka res posebna. Seveda pa niso vse naslednje nič manj čustvene in dragocene.  

Ustvarimo nepozabne spomine na pomemben mejnik vašega dojenčka. 

TORTA, KI DOVOLJUJE RAZISKOVANJE ZA VSA ČUTILA

Na fotografiranju vas čaka smetanova torta z dodatkom vanilije za boljši in slajši okus. Je majhna, da je tako bolj ustrezna za malčka in da jo majhne rokice lažje zagrabijo.

KOPANJE V BANJICI

 

Po sladkanju s torto, ki nemalokrat leži vsepovsod, se lahko odločite tudi za kopanje v banjici. Tako združimo prijetno s koristnim, saj očistite dojenčka in hkrati zabeležimo izredno radožive trenutke v ljubeč spomin.

Cake smash fotografiranje

Paint smash

Druga možnost izredno zabavnega družinskega fotografiranja za rojstni dan pa je ustvarjalno packanje z naravnimi pralnimi barvami.

Otroci uživaju pri raziskovanju prelivanja barv, njihove gostote, nanašanja na platno s čopičem ali prsti. Skratka, veselje je zagotovljeno. 

Za konec otročku ostane lep spomin, saj umetnino, ki jo na platnu ustvari odnese domov. Slika tako dobi posebno mesto v vašem domu in vaših srcih.

Res neprecenljivo.

Po želji naredimo kopel tudi po paint smash ustvarjalnici, saj je barva povsod. Tako dobimo priložnost za še nekaj dodatnih nadvse čudovitih fotografij. 

Paint smash fotografiranje
bottom of page