top of page

Fotografiranje družine in otrok

Družinsko fotografiranje

Družinska fotografija je zelo pomembna, saj hišo spremeni v dom in vas opomni na čudovite spomine, na katere se lahko vi in ​​vaši otroci ozirate nazaj tekom let odraščanja.

 

Kot družinska fotografinja verjamem, da bi morala družinska fotografija zajemati več kot le vaš videz. Čar tovrstne fotografije je, da pove zgodbo o vaši družini, prikaže vašo dinamiko in vsa neverjetna čustva, ki se rodijo skupaj z otroki. Od strahu, utrujenosti pa vse do silne ljubezni in ponosa, ki ju je čutiti, ko otroci odraščajo in ko v njih začnejo sijati prvi zametki male osebnosti.

 

Naj ujamem za vas čutne družinske fotografije.

"Družina je darilo,

ki traja večno."

Da bo spomin res poseben, so na fotografiranje vabljeni tudi stari starši in drugi sorodniki.

Naj fotoaparat "poka po šivih" od vse ljubezni in povezanosti med vami.

Fotografije nastanejo s pomočjo zabave. Vi se crkljate, igrate in ste na splošno samo družina, medtem ko jaz ujamem vsak dotik, nasmeh in hihitanje. Tako ni nerodnega poziranja ali prisiljenih nasmehov. Vsako družinsko fotografiranje je naravno in sproščeno, kar nam omogoča, da posnamemo družinske fotografije, na katerih ste pristni.

Seveda pa naredimo tudi kakšno klasično portretno fotografijo.

Ta čustva in vašo družinsko povezanost je mogoče resnično videti le v nezapisanih trenutkih družinskega fotografiranja. Tisti trenutki, ko se počutiš popolnoma sproščeno in si sposoben biti popolnoma svoj. Naj bo to crkljanje vašega otročka, delitev šale s partnerjem ali žgečkanje vašega malčka.

 

To so trenutki in spomini, ki bi jih morala ujeti družinska fotografija.

Izbirate lahko med fotografiranjem v studiju ali v naravi

Družinsko fotografiranje
bottom of page