top of page

USTVARIMO
SPOMINE SKUPAJ

Studio
Studio

Dobrodošli v najbolj čutnem, kreativnem in srčnem studiu. 

Studio ima veliko raznolike opreme, tako da se za vsakega najde primeren kotiček. Lahko tudi več njih. Zelo se mi zdi pomembno prisluhniti strankinim željam, zraven pa vnesti še svojo ustvarjalnost, da dobimo končni rezultat, ki osupne. 

Po prihodu v studio se najprej udobno namestite, postrežem vam s kavo ali čajem in skupaj se pogovorimo o poteku in vseh detajlih pomembnih za vas. Potem se sproščeni podamo na pot zbiranja najlepših spominov. 

Studio
Studio
Studio

VAŠE ŽIVLJENJE, VAŠI TRENUTKI, VAŠE FOTOGRAFIJE

Studio Fotto Utrinki se nahaja v Šiški v Ljubljani. Za moje stranke so zagotovljeni tudi parkirni prostori, ki se nahajajo pred stavbo. 

Moj kreativni prostor vsebuje vse, da zagotovim varno in udobno počutje vsakega, ki me obišče.  

Za fotografiranje novorojenčkov in otrok imam na voljo veliko opreme (igrače, konjička za jahanje in druge rekvizite), da olajšamo in popestrimo potek našega foto druženja.

Prav tako lahko pobrskate po moji raznoliki garderobni omari in si zase ali otročka izberete oblačila, ki so vam pisana na dušo in v katerih bi se še posebej dobro počutili ter fotografijam dodali umetniško noto. 

Studio se lahko pohvali tudi z veliko naravne svetlobe, za še bolj široko možnost ustvarjanja pa je na voljo tudi umetna osvetlitev.

IMATE KAJ DRUGEGA V MISLIH?

Delite svojo vizijo z mano in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vašo priložnost. 

bottom of page