top of page

MOJA LJUBEZEN,
MOJA ZGODBA

Iz osebne izkušnje vem, kako posebni so družinski trenutki in mejniki ter koliko čustev zbujajo v vas. Zato je moje poslanstvo, da v vas zbudim domačnost, udobje in pristnost. Želim, da ste zvesti sebi in temu, kar je srce vaše družine.

Ne glede na to ali fotografiramo vaše nosečniške trenutke, male štručke, ki so komaj pozdravile svet ali že večje otroke, jaz sem vedno pripravljena, da ujamem vaše vznemirjenje, pričakovanje, ljubezen, povezanost in tisto čustvo, ki je sestavni del vašega pomembnega dogodka. Moje srce in fotoaparat sta fokusirana na vas. Moje vodilo so pristna čustva, dobro počutje in ustvarjanje spominov, ki bodo trajali večno. 

Katja Fortun, Fotto Utrinki
Katja Fortun, Fotto Utrinki

ZAKAJ IMAM RADA SVOJE DELO

Rada živim življenje s strastjo in z odprtim srcem. Všeč mi je spoznavanje novih ljudi, potovanja na vse strani sveta, kjer lahko pridobivam izkušnje novih kultur, okušam drugačno in eksotično kulinariko ter čutila razvajam z unikatno glasbo in z drugimi umetnostmi.

Potovanje je bilo res dolgo redno na spisku vsakega letnega časa, vse dokler nisem postala mama. Potem se je začelo potovanje drugačne vrste. Še globlje in še bolj polno.

Vsa ta čarobna doživetja (strastne popotnice ali ponosne mame) pa z vso vnemo dokumentiram na fotoaparat. Tako vsi te dragoceni trenutki ostanejo živi še leta in desetletja. Samo pogled na fotografijo je potreben, da se v mislih vrnem nazaj v tisti čas in kraj. In jih občutim, zares občutim.  

Vsa, kultura, umetnost, ljubezen do življenja in nazadnje še materinska izkušnja so me oblikovale, kalupile in svobodile. In to me je pred leti pripeljale do čudovitega fotografskega poklica, ki ga zase in za vas z ljubeznijo opravljam še danes. 

TO JE LAHKO
ZAČETEK LEPEGA 
PRIJATELJSTVA

Katja Fortun, Fotto Utrinki
bottom of page