top of page

"Tvoja krila so

pripravljena, da poletiš." 

Fotografiranje novorojenčka

Fotografiranje novorojenčka

Drago čudovito bitjece, dobrodošlo na svet!

Verjamem, da so fotografije zapuščina in ker imam tudi sama otroka, vem kako pomembne in dragocene so družinske fotografije. In zelo rada lovim to družinsko ljubezen za vas.

ŽIVLJENJE V TRENUTKIH,

KI JIH NE BOSTE NIKOLI POZABILI.

Dovolite, da te trenutke ujamem za vas.

Fotografiranje novorojenčka lifestyle

Novorojenčka se fotografira do enega meseca starosti, vendar je fotografiranje bolje opraviti prej, če se mamica počuti dobro in je dovolj pri močeh. Najbolj priporočljivo je do 14. dneva, saj so takrat novorojenčki še speči in se jih z različnimi metodami lahko zaziblje nazaj v spanje. 

Pri tem stilu fotografiranja so izpostavljene družinske vezi, povezanost z mamico in očkom, nova dinamika s sorojencem, izpostavi se toplina v družini in ljubezen, ki izbuhti z novim članom. 

Novorojenčka se fotografira v pozah, ki so mu domače in ljube, najpogosteje so to poze, ki jih je prinesel iz devetmesečnega bivanja v maternici.

Fotografije so nadvse nežne, ljubeče, čutne in zelo pristne.

Fotografiranje novorojenčka
Fotografiranje novorojenčka

Fotografiranje novorojenčka klasično

Novorojenčka se fotografira do 12. dneva starosti,  saj so v tem času najbolj speči, poleg tega so še zelo gibljivi in se jih enostavno prestavlja v različne poze. Prav tako se jih hitro umiri z različnimi metodami, ki novorojenčka spominjajo na maternico, seveda pa k hitrejšemu uspavanju pripomore tudi mama z dojenjem. 

Pri fotografiranju se uporabi različne rekvizite kot so košare, lavorji, posteljice in podobno. 

Novorojenčka se nato fotografira na mehki blazini imenovani "bean bag," kjer se ga postavi v različne poze. Vedno se prilagajam novorojenčku in nikoli ničesar ne delam izven cone njegovega udobja.

 

V fotografiranje so vključene tudi družinske fotografije. 

bottom of page