top of page

MAMI IN JAZ 

Mati ima dvoje oči, da nas gleda,

dvoje dobrih rok, da nas objema,

dve ustnici, da nas poljublja

in eno veliko dobro srce!

(Šeško F.)

Mami in jaz fotografiranje

MAMI.

Neverjetno lepa beseda, polna topline, nežnosti in čustev. Beseda, ki je sinonim za predanost, skrb in rahločutnost. V ljubezni je njena moč.

Drage mame, približuje se marec, mesec žensk. In čeprav se dobro zavedam, da so naše vloge žene in mame vsakodnevna praksa, je nujno potrebno, da se z radostjo objamemo, se ustavimo in si četitamo za ves multitesking, ki ga opravljamo.

Nešteto trenutkov preživimo z našimi otroki, skrbno beležimo vse pomembne trenutke malih in večjih korakov, ki jih naši zakladi naredijo v svet. Fotografiramo jih, ko se igrajo, jejo, spijo, stopijo v vrtec ali šolo. Vsi pomembni mejniki so shranjeni na mobilnem telefonu, ki nam vsakič znova prikličejo nasmeh na obraz, morda predramijo kakšno solzico in vzvalovijo srce. Vendar temu »albumu« še vedno nekaj manjka – TI, DRAGA MAMI. Fotografije, na katerih si ti z otrokom. Fotografije, ki prikazujejo vajino vez, vajina čustva in vajino zgodbo. Fotografije, ki so pristne, ki so bit vajinega srca in pesem vajine vsakodnevne niti.

Zato bo marec v mojem studiu prav posebno obarvan. Dišal bo po pomladi, veselju in povezanosti. Med 8. in 25. marecem bodo potekala fotografiranja, kjer boš v glavni vlogi ti skupaj s svojim čudovitim bitjecem.

MAMI IN JAZ fotografiranje je zabavno, sproščeno, intimno in sladko, s ščepcem vznemirjenja. Fokus fotografiranja je na lepi, čutni vezi, ki si jo mami in otrok delita. Poudarek je na nežnosti in ljubezni. Vodijo nas vajina čustva in naravna interakcija.

Scena bo pripravljena vnaprej in ker sta najpombembnejša vidva z otročkom, bo le ta preprosta, v naravnih tonih in s pridihom pomladi.

Mami in jaz fotografiranje
Mami in jaz fotografiranje

Čas gre svojo pot in zgodi se, da v preobilici dela pozabimo na tisto nevidno, ki nas kot družino veže skupaj. Prišel bo dan, ko bodo otroci zapustili gnezdo in takrat se bo najlepše ozreti po dragocenih fotografijah. Spomin bo tako ostal še močnejši in bolj svež. Poleg tega pa so takšni trenutki in vajine skupne fotografije, ne le lep spomin za starejšo tebe, ampak predvsem velika dragocenost otrokom. Tudi otrokom kasnješih generacij. Zato vabljene tudi babice, saj ženske povezanosti in ljubezni ni nikoli preveč!

Mami in jaz fotografiranje

Fotografiranje MAMI IN JAZ je lahko tudi čudovito darilo 💝

Dobrodošli so otroci vseh starosti, tudi odrasli. Starostne omejitve ni.

*Čeprav je besedilo zapisano v ednini, so na fotografiranje absolutno vabljeni vsi tvoji otroci.

Mami in jaz fotografiranje
Mami in jaz fotografiranje

Fotografiranje bo potekalo med 8. in 25. marcem.

Izbiraš lahko med dvema paketoma:

🌸 MINI paket - 6 fotografij: 95 € 

🌸 MAKSI paket - 10 fotografij: 130 €

Cena vključuje:
🌼 do 30 minut fotografiranja;
🌼 vnaprej postavljena scena, vsa oprema in rekviziti;
🌼 profesionalno obdelane fotografije v Photoshopu;

🌼 možna izposoja oblek.

Mami in jaz fotografiranje
Mami in jaz fotografiranje
Mami in jaz fotografiranje

* Scena na fotografijah NE predstavlja letošnje postavitve.

bottom of page