top of page

VALENTINOVO FOTOGRAFIRANJE

Pujsek: "Kako črkuješ ljubezen?"

Pu: "Ljubezni ne črkuješ, čutiš jo."

A. A. Milne

Ker se ljubezen začne v nas

Ljubezen največkrat povezujemo z drugo osebo - partnerjem, otrokom, drugimi družinskimi člani itd. To je sicer čudovito, polno in dragoceno, vendar je zelo pomembno, da gojimo tudi odnos s samim seboj. Kajti ljubezen je tisto čustvo, ki nam pomaga rasti, se razvijati in prikliče iz nas najboljše lastnosti. In ko to prihaja iz našega bistva, so odnosi izpolnjujoči. 

 

Zato sem za vas pripravila več vrst valentinovega fotografiranja, saj ljubezen je brezmejna in pomembno je, da jo kot tako prepoznamo v večih aspektih svojega življenja in bistva. 

Boudoir fotografiranje
Boudoir fotografiranje
Valentinovo fotografiranje
Valentinovo fotografiranje

FOTOGRAFIRANJE ZA PARE

Seveda je ljubezen tudi čudovito deliti, zato sta na valentinovo fotografiranje vabljena tudi oba. Skupaj bomo naredili čutne, povezane in ljubezni polne fotografije. Imela bosta zelo prijeten in intimen prostor, da se bosta lahko sprostila in da bom lahko iz vaju priklicala strast, magnetičnost in pristnost. 

Čudovita izkušnja, ki s pomočjo fotografije prikliče iz vaju vse delčke partnerske ljubezni in ki je opomnik na vajino povezanost za nadaljna prihajajoča leta. 

FOTOGRAFIRANJE ZA DRUŽINE

Absolutno pa ste vabljeni tudi vsi, ki bi radi svojo ljubezen proslavili s celotno družino. V sproščenem ambientu bomo ujeli vse vaše odtenke družinske sreče. Vsaka družina ima svoje barve in svoje note, ki jih  bomo s posebnimi valentinovimi rekviziti poudarili in jih shranili v brezčasen spomin. 

FOTOGRAFIRANJE ZA ŽENSKO DUŠO

Drage dame, mamice, ločene, samske, mlade, stare in vse, ki bi si želele stopiti v stik s seboj in svojo ljubeznijo. Ta svet nas je obdaril s tako dragocenim blagoslovom in to je našo raznolikostjo. Vse smo tako posebne, edinstvene in samosvoje, vendar nam je skupna čudovitost, lepota, ženstvenost.

 

S pomočjo fotografije boš začutila svojo nežnost, milino in seksipil. Tvoja ženska energija bo stopila v ospredje, z lahkoto boš prepoznala svojo lepoto in ljubezen, ki jo nosiš v sebi.

Kako lepo darilo si lahko pokloniš -  SEBE! Idealna priložnost, da se v polnosti začutiš.

V kolikor imaš partnerja pa je tvoja fotografija polna ženstvenosti tudi čudovito darilo zanj. 

Valentinovo fotografiranje
Boudoir fotografiranje

INVESTICIJA

 

Tovrstno fotografiranje je izkušnja, ki se dotakne tvoje ženske esence, partnerja in družine. Srečanje v studiu vključuje:

 

❤️ priprava studia in scene;

❤️ vse potrebne rekvizite (vključeno tudi rdeče vino ali šampanjec);

❤️ 12 visoko resolucijskih fotografij v digitalni obliki;

❤️ možna izposoja čipkastih oblek, bodijev, topov in ostalih oblačil;

❤️ moje znanje in izkušnje za sproščeno vzdušje;

❤️ romantičen ambient.

Cena: 160 eur

Možno pa je kupiti tudi DARILNI BON in fotografiranje izkoristite v bližnji prihodnosti na prostem ali v studiu. 

Pokliči

031 800 008

Email 

Sledi mi

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page